Rendezvények

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a MOT elnökségének és a IV. Emlőrák Konszenzus Konferencia elnökeinek egyhangú döntése alapján, a koronavírus járvány terjedésével kapcsolatban kiadott hivatalos közlemények és ajánlások figyelembevételével a Magyar Onkológusok Társasága Gyógyszerterápiás Szekciójának Konferenciáját, valamint a IV. Emlőrák Konszenzus Konferenciát elhalasztjuk.


A rendezvény nem kerül lemondásra, csak elhalasztásra!


A rendezvények új időpontja – amennyiben a járványhelyzet alakulása azt remélhetően lehetővé teszi - 2020. augusztus 27–29.


A rendezvények helyszíne pedig változatlanul a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont.


Részvételükre mindkét konferencián számítunk!
Az esetleges kellemetlenségekért megértésüket kérjük.


Természetesen a már befizetett regisztrációs és/vagy szállás díjak érvényesek az új időpontra is. Amennyiben legnagyobb sajnálatunkra mégsem tudna részt venni a rendezvényeken, úgy természetesen a befizetett díjakat visszatérítjük.


------


Tisztelt Kollégák!


A 2016-ban megtartott III. Emlőrák Konszenzus Konferencia óta eltelt 3 év alatt az emlőrák diagnosztikájában és az alkalmazott komplex terápiában számos olyan változás történt, amely az akkori ajánlások felülvizsgálatát és frissítését teszi indokolttá. Szinte minden területen jelentek meg olyan eredmények, amelyek komoly befolyást gyakorolnak a klinikai gyakorlatra, a betegutakra.


Az Országos Onkológiai Intézet és a Bács- Kiskun Megyei Kórház, a hagyományokhoz híven, ismét együttesen szervezik meg a IV. Emlőrák Konszenzus Konferenciát. Ennek előzményeként ismét hat fő témára bontva, a szakértői panelek előkészítő munkája után mutatjuk be a konszenzus szövegben javasolt változtatásokat. Az új ajánlások szövegének nyilvánossá tétele lehetőséget ad a résztvevő hallgatóknak is szóbeli és írásos észrevételeik megtételére.


Regisztráció:
Regisztrálni a rendezvényre on-line lehetséges: www.e-conf.com/kecskemet2020/registration


Továbbképzési pontérték
A konferencia akkreditációja folyamatban van, a várható pontérték később kerül meghatározásra.


-----


További részletes információk a kapcsolódó dokumentumban!