Rendezvények

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a MOT elnökségének és a IV. Emlőrák Konszenzus Konferencia elnökeinek egyhangú döntése alapján, a koronavírus járvány terjedésével kapcsolatban kiadott hivatalos közlemények és ajánlások figyelembevételével a Magyar Onkológusok Társasága Gyógyszerterápiás Szekciójának Konferenciáját, valamint a IV. Emlőrák Konszenzus Konferenciát elhalasztjuk.


A rendezvény nem kerül lemondásra, csak elhalasztásra!


A rendezvények új időpontja – amennyiben a járványhelyzet alakulása azt remélhetően lehetővé teszi - 2020. augusztus 27–29.


A rendezvények helyszíne pedig változatlanul a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont.


Részvételükre mindkét konferencián számítunk!
Az esetleges kellemetlenségekért megértésüket kérjük.


Természetesen a már befizetett regisztrációs és/vagy szállás díjak érvényesek az új időpontra is. Amennyiben legnagyobb sajnálatunkra mégsem tudna részt venni a rendezvényeken, úgy természetesen a befizetett díjakat visszatérítjük.


------


A 2019-es év a MAGYOT történetében mérföldkőnek számít, a továbbiakban a Magyar Onkológus Társaság szekciójaként folytatja működését.


A Gyógyszerterápiás szekció első tudományos ülésére 2020. április 16-17. között kerül sor Kecskeméten, az IV. Emlőrák Konszenzus Konferenciát megelőzően.


A komplex onkológiai ellátás legdinamikusabban fejlődő területe a gyógyszerterápia. A programot úgy állítottuk össze, hogy a napi gyakorlatban hasznosítható ismereteket közvetítsen. A konferencián felkért előadóink számolnak be a szolid tumorok gyógyszeres terápiájában 2019-ben bekövetkezett legfontosabb változásokról. Közkívánatra folytatjuk a versengő terápiák sorozatot. A fiatalabb korosztály ismerteti a korábban elnyert kutatási ösztöndíjak eredményeit. Visszatérünk a régi hagyományokhoz, amikor az innovatív gyógyszerterápiák hatástanával is foglalkozunk.


Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Kecskeméten!


Üdvözlettel:
Küronya Zsófia
Gyógyszerterápiás Szekció elnöke


Regisztráció: www.oncology.hu


A konferencia akkreditációja folyamatban van, a várható pontérték 24 pont.


-----
További részletes információk a kapcsolódó dokumentumban!