Rendezvények

Tudományos bizottság elnöke:
Prof. Dr. Novák Zoltán
E-mail címe: novak.zoltan@med.u-szeged.hu


Szervező Iroda:
Weco Travel Kft.
Telefonszáma: + 36 1 266-7032
E-mail címe: makit@wecotravel.hu


Tisztelt Kollégák!


Engedjék meg, hogy társaságunk és annak vezetősége nevében tisztelettel és szeretettel meghívjam Önöket a Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság a MAKIT 47. Kongresszusára. Nagyon szeretnénk, ha a korábbi éveknek megfelelően, sőt, talán még annál is markánsabban jeleznénk társaságunk valódi sokszínűségét. Az új tudományos eredmények bemutatása mellett nagyobb hangsúlyt szeretnénk szentelni a gyakorlati kérdéseknek, hogy elméleti és gyakorlati szakemberek, valamennyi érintett szakterület dolgozói, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, családorvosok, immunológusok, allergológusok, tüdőgyógyászok, fül-orr-gégészek, bőrgyógyászok, szemészek minél több információval gazdagodva távozzanak. Hívjuk és várjuk azokat, akik az elmúlt években hűséges résztvevői voltak kongresszusainknak, azokat is, akik különböző okokból az elmúlt években elmaradtak, és természetesen új résztvevőket, fiatal kollégáinkat! Várjuk a MAKIT különböző Szekcióinak tagjait! Várjuk a szakdolgozóinkat, akik immár nyolcadik alkalommal tanácskoznak velünk, mindig különleges hangulatot adva találkozóinknak.


Egy ilyen esemény a tudományos és gyakorlati ismeretek szerzésén kívül remek alkalom a nyílt vitákra, a baráti kapcsolatok építésére.


Fontos a részvétel azért is, mert a jelenlegi vezetőség mandátuma a kongresszussal lejár, és új vezetőséget, elnökséget kell választanunk. Az Ő legitimitásukat is növeli, ha a szavazáson minél több tagunk vesz részt.


Várjuk az absztraktokat, a jelentkezéseket! Mivel benyújtottuk pályázatunkat az első szabad EAACI kongresszus szervezésére 2022-ben, bizonyítsuk az EAACI vezetőinek, hogy nem kis, hanem komoly és aktív Nemzeti Társaság jelentkezett, ami növeli esélyeinket!


Várjuk Önöket! Találkozzunk Kecskeméten, 2019. május 09-11 között a MAKIT 47. Kongresszusán a Four Points by Sheraton szállodában, illetve konferenciaközpontban Kecskeméten!


Prof. Dr. Novák Zoltán
a MAKIT elnök