Rendezvények

Kedves Kollegák!


Tavaly ősszel nagy sikerrel rendeztük meg az „Újdonságok a tüdőgyógyászatban” rendezvényünket, melyen a tüdőgyógyász szakma legújabb eredményeit kiváló szakemberek foglalták össze és az eredmények jelentőségének, a hazai gyakorlatba való átültethetőségének mérlegeléséről sokszínű szakmai vita zajlott.


Ez évben 2018. szeptember 28-29-én rendezzük meg az „Újdonságok a pulmonológiában 2018” rendezvényünket Budapesten a Mercure Budapest Buda Hotelben, melyre szeretettel várjuk. A két nap során tapasztalt kollegák adnak áttekintést az elmúlt év jelentős szakmai újdonságairól széles szakmai spektrumon, így légúti infekciók, asztma, COPD, interstíciális tüdőbetegségek, alvásmedicina, non-invazív lélegeztetés és sok más területen.


A programban bemutatjuk, megvitatjuk a tüdőgyógyászat fő területeinek 2018. évi új eredményeit, fő változásait. Arra kértem előadóinkat, hogy tekintsék át a terület új eredményeit, a már közleményként is megjelent újdonságok tanulmányozása mellett járjanak nyitott szemmel a nemzetközi és hazai kongresszusokon, hogy az ott elhangzó és még csak absztraktként hozzáférhető ismereteket is osszák meg velünk.


A rendezvény időbeosztásában sok idő áll rendelkezésre az eredmények és jelentőségük, klinikai alkalmazhatóságuk megvitatására, közös átgondolására.


Szeretettel várjuk az ősz első hazai tüdőgyógyász rendezvényére!Horváth Ildikó
A Magyar Tüdőgyógyász Társaság elnöke

  • Technikai szervező: Weco Travel Kft.
  • E.mail: mtt@wecotravel.hu
  • Elérhetősége: Magyarország, 1053, Budapest, Kossuth L. u. 7-9.
  • Tel.: (36 1) 266-7032
  • Fax.: (36 1) 266-7033