Rendezvények

Hagyományunknak megfelelően 2015-ben is megrendezésre kerül a Fiatal Pulmonológusok Kazuisztikai Fóruma, melyre szeretettel várjuk a 40 év alatti kollégák jelentkezését bemutatásra érdemesnek szánt eseteikkel.

A legjobb előadások értékes díjazásban részesülnek. Az előadások időtartama 8 perc.
A Fórumra előadónak jelentkezni az előadó(k) nevével, az előadás címével és a pontos elérhetőséggel (levelezési cím, e-mail cím, telefon szám) on-line regisztrációval lehet a Magyar Tüdőgyógyász Társaság honlapján, ahol a további információk is elérhetőek: www.tudogyogyasz.hu.

Jelentkezési határidő: 2015. március 22.

A Kazuisztikai Fórum a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Allergológiai és Légzéspathológiai, valamint a Légzésrehabilitációs Szekciójának Tudományos Ülésével együtt kerül megrendezésre.
A Fiatal Pulmonológusok Kazuisztikai Fórumára a Tudományos Üléstől függetlenül lehet jelentkezni, ebben az esetben a részvétel ingyenes, de csak a Kazuisztikai Fórum tekintetében. A hallgatóság soraiban is szeretettel várjuk életkortól függetlenül a tisztelt kollégákat, akiknek a részvétel ugyancsak ingyenes a Fórumon. Rendezvényünk keretében lehetőség nyílik a bemutatott esetek közös megvitatására, saját tapasztalatok megosztására, melynek során reményeink szerint nem csak a szakmai utánpótlást adó fi atal kollégák, de az összes résztvevő értékes tudásra tehet szert.

Dr. Bártfai Zoltán,
Magyar Tüdőgyógyász Társaság, Ifjúsági felelős