Híreink

Millió lépés az életért 2.0 – A szív útja kihívás

2022. 08. 18. |

Ugorj bele a cipődbe! Ezzel a felhívással indult tavaly útjára a Millió lépés az életért program—A vese útja 10 hetes kihívása, amelyben több mint 1400 fő vett részt. A program óriási sikerrel zárult és 462 millió lépéssel sikerült 10-szer megkerülni a Földet. A 30 éves magyar szívátültetési program tiszteletére sok-sok újdonsággal szeptemberben startol A szív útja kihívás.

Ebben az évben szakmai partnereink:

  • Magyar Kardiológusok Társasága
  • Magyar Hypertonia Társaság

Millió lépés az életért 2.0 - A Szív útja kihívás egy társadalmi célú egészség kampány, amelyben megismerjük a szív és érrendszer működését, betegségeinek megelőzését, a szívátültetés történetét, miközben 10 héten át mozogva fittebbek, egészségesebbek leszünk.  A 10 hetes kihívás során 60 Tudtad-e? üzenettel edukáljuk a résztvevőket, a hosszabb és egészségesebb életért. A program a Magyar Szervátültetettek Szövetsége letölthető mobilapplikációja, amely bármely mozgásféleséget lépésekké alakítva egy virtuális utazást és versenyzést tesz lehetővé. www.milliolepes.hu

HOGYAN MŰKÖDIK A PROGRAM?

A programban való részvétel egyénileg vagy 5 fős csapatokban lehetséges.

A programban a séta vagy futás mellett több mint 60 féle különböző mozgásforma lépésszámmá alakítására van lehetőség a kerékpározástól az úszáson, kiránduláson át akár a táncig. Ezeket a „milliólépés” okostelefonos alkalmazás segítségével lehet rögzíteni. A lépéseket automatikusan a telefon lépésszámlálójából, az egyéb mozgásokat manuálisan beírva a program alakítja lépésekké és írja jóvá.

SZAKASZOK ÉS KIHÍVÁSOK

A 10 hetes program 10 szakaszból áll. Egy szakasz pedig pontosan egy hétig, hétfőtől vasárnapig. Minden szakasznak lesz egy „arca” és egy kihívó csapata, és minden héten 10 korszakalkotó történetet és történelmi helyszínt lehet majd megismerni a szív működésével kapcsolatban.

A heti kihívás „arca” ismert orvos, közéleti személy valamint szervátültetett lesz.

Minden szakasz végén szakasz egyéni és szakasz csapat győztest hirdetünk a megtett lépések száma alapján.

Program indulása:

  • Strand Fesztivál: augusztus 18—21
  • Bemelegítés augusztus 22—szeptember 25.
  • Szív útja kihívás: szeptember 26—december 4.
  • Levezetés : további 2 hét

Szponzorálási lehetőség

Szakasztámogatói cím

A támogató logója, neve, elhelyezhető az applikáció betöltési képernyőjére, illetve az adott szakasznál a fő képernyőn mindig látszik. A Napi üzeneteknél megjelenik a neve. Lehetőség van a céget bemutató tartalom elhelyezésére, ami a logóra klikkelve megnyílik. A támogatók között a teljes verseny alatt a céglogó szerepel. A fenti formában a milliolepes.hu weboldalon a támogatott szakasznál valamint a támogatói listában megjelenítésre kerül. A szakasztámogatói csomag magába foglalja a céges versenyt is.

CÉGES VERSENY

A szakasztámogató cégek külön versenyt hirdethetnek a munkatársaiknak. Az egyes céges ligák résztvevői a teljes programban részt vesznek, ugyanakkor egy saját versenyük is lesz. A saját versenyben egyedi jutalmak, díjak szerezhetők meg, valamint saját üzenőfallal is felszereljük őket.

Mindezeken felül a cégnév valamennyi kommunikációban, illetve a Szervusz magazinban (5.000 példány)  is megjelenítésre kerül.