Híreink

Prima Medica Egészséghálózat pontszerző Szakmai Továbbképző Nap

2022. 02. 04. |

Időpont: 2022.02.05. 9:00-13:00

Online

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Prima Medica Egészséghálózat pontszerző Szakmai Továbbképző Napot rendez 2022.02.05-én 9-13 óráig, mely online kerül megrendezésre.

Szinte minden nap, sokan családon belül is találkozunk allergiás, asztmás betegekkel. A Prima Medica Egészséghálózat Allergiaközpontja 2004 óta azért dolgozik, hogy az ilyen ellátást igénylő betegek magas szintű ellátáshoz juthassanak, és ezeket az ismereteket minél szélesebb körben népszerűsítsük. Küldetésünknek tartjuk, hogy tevékenységünkkel ne csak a mindennapi gyógyításban, de a szakmai ismeretek terjesztésében, és az orvosok továbbképzésében is élen járjunk. Ebben segítségünkre vannak központjainkban dolgozó ismert, kiváló szakembereink, akik a jelenlegi továbbképző előadásokat is tartják.

A Szakmai Nap előadásai a fenti időpontban, majd ezt követően honlapunkon visszanézhetőek lesznek az alábbi linken: https://www.primamedica.hu/szakmai-napok

Továbbá szeretnénk már most felhívni a szíves figyelmüket arra, hogy szakmai programsorozatunkat május 7-én folytatjuk majd – remélhetőleg akkor már élő találkozás formájában – a post covid megbetegedések tapasztalatairól szóló előadás sorozatunkkal.

A képzésre, ahogy most is, az OFTEX felületén nyílik lehetőség a regisztrációra: https://www.oftex.hu/project_o/actual_prg/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=79539&tableid=0&retcode=tanflist

Köszönjük, hogy velünk tartanak!

Dr. Pázmány Annamária
egészségszakmai igazgató