Híreink

A pályázatok beadása megkezdődött a 2021-es Nemzetközi Medis Awardsra!

2021. 08. 24. | MTT

Már a nyolcadik egymást követő évben nyitjuk meg a Nemzetközi Medis Awards verseny kapuit melyen az orvostudományban és gyógyszerészetben végzett kiemelkedő tudományos munkákat díjazzuk Közép és Délkelet-Európában.

2021-ben az alábbi szakterületekről küldhetik be pályázataikat: gasztroenterológia, nőgyógyászat, intenzív terápia és aneszteziológia, neurológia, szemészet, gyermekgyógyászat, gyógyszerészet, pulmonológia és allergológia, reumatológia.

Regisztráljon most!

Ki jelentkezhet?
A jelentkezés feltétele, hogy a kutatási anyag olyan nemzetközi tudományos lapban lett publikálva melynek impakt faktora legalább 1,500 és a publikáció 2020. szeptember 1. és 2021. augusztus 31. között történt.

A díjra a következő kilenc közép- és délkelet-európai országból pályázhatnak a résztvevők: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Észak-Macedónia, Horvátország, Magyarország, Montenegró, Szerbia és Szlovénia.

Nemzetközi Tudományos Bizottság
A beküldött pályázatokat előre meghatározott kritériumok szerint értékeli egy szakmai zsűri, melynek tagjai különböző tudományterületek nemzetközileg elismert szakemberei. A bizottság elnöke Prof. Dr. Borut Štrukelj, Ph.D. gyógyszerész, a Ljubljanai Egyetem Gyógyszerbiológiai Tanszékéről. A bizottság minden kutatási területről két döntőst és egy győztest választ ki.

Díj
A nyertesek jutalma:
- egy Bodočnost (A Jövő) című bronzszobor, valamint
- bruttó 2500 Euró értékű kutatási támogatás.

A döntősök jutalma:
- International Medis Award elismerés, valamint
- bruttó 500 Euró értékű kutatási támogatás.

A nyerteseket 2021. november 25-én, csütörtökön hirdetjük ki.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 9.

A jelentkezések angol nyelven, a www.medisawards.com oldalon elérhető online űrlap segítségével nyújthatók be. Az oldalon további információk is megtalálhatóak a díjakról és a részvételi feltételekről. Amennyiben kérdése merül fel, vagy további tájékoztatásra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@medis-awards.com e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.