Híreink

Az MKT-MTT Kardiopulmonális Szekció 25. ülése és MTT Légzésrehabilitációs Szekcióülés

2021. 07. 14. | MTT

Időpont: 2021.09.24-25

Helyszín: Erzsébet Királyné Szálloda, Gödöllő

Weboldal: http://regio10.hu/kardiopulmo2021

A MKT-MTT Kardiopulmonális és Légzésrehabilitációs Munkacsoportjai szeretettel meghívják a kardiopulmonális határterület iránt érdeklődő kardiológusokat, pulmonológusokat, intenzív terápiás szakorvosokat, rehabilitációval foglalkozó szakorvosokat, szív- és mellkassebészeket, gyermekgyógyászokat és szakdolgozókat a Munkacsoportok kétnapos éves konferenciájára, melyet 2021. szeptember 24-25. között a festői szépségű Gödöllőn, az Erzsébet Királyné Szállodában tartunk.

Az elmúlt időszak túlzottan is képernyők előtt töltött tanácskozásai és saját munkacsoportjaink online konferenciái után nagy elvárással tekintünk a végre élőbeli találkozásunk elé, amikor ismét beszélgethetünk és nem csak kommunikálhatunk.

A konferencián foglalkozunk többek között a postcovid szindrómával, a progresszív fibrotizáló ILD-vel, a pulmonális hypertonia színes világával, a COPD kezelésével és kardiológiai vonatkozásaival, az alvásmedicina aktuális kérdéseivel, a HunChest programmal, valamint a légzőszervi, keringési és onkológiai rehabilitációval. A szokásoknak megfelelően kardiopulmonális interaktív esetbemutatásokra is várjuk az absztraktokat.

Az előadások utáni szünetek és étkezések a barátságok továbbfűzésére, szakmai kérdések részletes megvitatására kiváló lehetőséget biztosítanak. Kikapcsolódásként és a kardiopulmonális terhelés helyi adottságait kihasználva a Gödöllői dombság csodálatos természet alkotta térségeiben is elmélyedhetünk.

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Varga János
MKT-MTT Kardiopulmonális Munkacsoport/Szekció és az MTT Légzésrehabilitációs Szekció elnöke

Karlócai Kristóf
MKT-MTT Kardiopulmonális Munkacsoport/Szekció alelnöke