Híreink

Köszöntő az MGYT és az MTT Gyermektüdőgyógyász Szekciójának 55. Kongresszusán

2019. 11. 11. | MTT Hírmondó

Kedves Kollégák!

Szeretettel köszöntünk minden kedves résztvevőt a Magyar Tüdőgyógyász Társaság és a Magyar Gyermekorvosok Társasága Gyermektüdőgyógyász Szekciójának 55. Kongresszusán.

10 év után került ismét a miskolci csapat kezébe a szervezés lehetősége, így minden erőnkkel azon leszünk, hogy mindenkinek maradandó élményben legyen része. Örömmel vettük, hogy a hagyományoknak megfelelően idén is nagyszámban fogadták el a meghívást, sokan regisztráltak és jelentek meg.

A helyszínválasztás elsődleges szempontja az volt, hogy lehetőség szerint mindenki egy helyen lehessen, egy nagy csapat részeként. Ehhez még hozzájárul a csodálatos környezet, ami körbevesz minket. A feszített szakmai program utáni relaxációs lehetőség pedig már csak hab a tortán.

Az összeállított előadások alapján nagyon izgalmasnak és változatosnak ígérkezik a szakmai program. A jól megszokott témák mellett idén bepillantást nyerhetünk a felnőtt invazív bronchológiába, illetve részletesebben körbejárjuk az otthonlélegeztetés témakörét.

Köszönet a meghívott előadóknak, akik elfogadták a felkérést és emelik az esemény színvonalát, és végül, de nem utolsósorban külön köszönet a támogatóinknak, akik segítsége nélkül a kongresszust nem tudtuk volna megszervezni.

Mindenkinek hasznos időtöltést, jó szórakozást kívánunk!

Dr. Demeter Botond, Dr. Soós Andrea