Híreink

Meghívó a Kardiopulmonális és Légzésrehabilitációs munkacsoport Konferenciájára

2019. 01. 09. | MTT

Időpont: 2019. október 18-19.
Helyszín: Tapolca

Szeretettel meghívjuk a kardiopulmonális határterület iránt érdeklődő kardiológusokat, pulmonológusokat, intenzív terápiás szakorvosokat, tüdőgyógyászati rehabilitációval és alvásmedicinával foglalkozó szakorvosakat, szív- és mellkassebészeket, gyermekgyógyászokat és szakdolgozókat a festő szépségű Tapolcára a munkacsoport kétnapos éves konferenciájára (2019. október 18-19-re), amelyet idén szintén az MTT Légzésrehabilitációs munkacsoportjával együtt tartunk.

Foglalkozunk többek között a spiroergometria klinikai kérdéseivel, a pulmonális hypertonia színes világával, légzésrehabilitációs vizsgálatokat ismerhetünk meg, a tüdőtranszplantáció kérdéskörével foglalkozunk, autoimmun betegségek pulmonális vaszkulatúrát érintő megjelenésével illetve az alvásmedicina a munkacsoport tagjait érintő kérdéseit láthatjuk.

A magas színvonalú intenzív osztályos esetek, a légzési- és keringési elégtelenségek újabb kezelési lehetőségének megbeszélésére is vállalkozhatunk.

A szokásoknak megfelelően kardiopulmonális interaktív esetbemutatásokra is várjuk az absztraktokat.

Az előadások után, a szünetekben és az étkezések kapcsán a barátságok továbbfűzésére, szakmai kérdések részletes megvitatására kíváló lehetőséget látunk.

Kikapcsolódásként a helyi barlang adottságait kihasználva szeretnénk ha egy koncertet is lenne lehetőségünk meghallgatni illetve kardiopulmonális terhelésként a Balaton felvidék gyönyörű adottságaiban gyönyörködhetnénk.

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Varga János
MKT-MTT Kardiopulmonális
Munkacsoport/Szekció és az MTT Légzésrehabilitációs Szekció elnöke

Karlócai Kristóf
MKT-MTT Kardiopulmonális
Munkacsoport/Szekció alelnöke