Híreink

2. Onkokardiológiai Továbbképző Kongresszus - VERSENYFELHíVÁS

2018. 04. 04. | MTT

Tisztelt Kollégák!

Közeleg az Onkokardiológiai Munkacsoport Egyesület 2. Kongresszusa. Ígéretünkhöz híven versenyfelhívást hirdetünk azzal a céllal, hogy elősegítsük a már megalakult, működő helyi onkokardiológiai munkacsoportok és az alakulóban lévő, még csak ad hoc jelleggel működő szerveződések munkáját. Olyan érdekes, tanulságos esetek rövid, 12-15 perces bemutatását várjuk, ahol a 2 (vagy akár több) szakma sikeresen együttműködött.

Időpont: 2018.06.07-09.
Helyszín: HUNGUEST HOTEL BÉKE****, 4200, Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10.

Jelentkezés: http://www.ekho94.hu/hu/conference/view/33/onkokardiologiai-napok

Az eseteket minimum 2 fős csapatnak kell bemutatni, a csapat tagja kell hogy legyen legalább egy sugárterapeuta, onkológus, hematológus vagy tüdőgyógyász onkológus és egy kardiológus szakorvos vagy szakorvos jelölt. Emellett bővíthető a csapat más szakág képviselőivel is (pl. invazív kardiológus, szívsebész, diabetológus, radiológus, patológus stb) ha az eset úgy kívánja. A legjobb esetek értékes díjazásban részesülnek !

A jelentkezéseket április 30-ig várjuk a következő email címek valamelyikére:
Dr. Pozsonyi Zoltán: pozsonyizoltanimre@gmail.com
Dr. Czuriga Dániel: dczuriga@med.unideb.hu
Dr. Nagy András Csaba: nagyandrascsaba@gmail.com
Dr. Kocsis Judit: kocsisjucidr@gmail.com

Jelentkezéskor a fenti email címek valamelyikére kérjük elküldeni az esetet rövidített vagy akár teljes formában, ppt vagy pdf formátumban. A címdián az eset címe, az előadók és munkahelyeik szerepeljenek, emellett kérjük a levélben a szerzők elérhetőségeit is megadni.

Tisztelettel:
A Magyar Onkokardiológiai Munkacsoport Egyesület Vezetősége

---

Részletes program a kapcsolódó dokumentumban!