Híreink

Az MKT-MTT Kardiopulmonális Szekció 24. ülése és MTT Légzésrehabilitációs Szekcióülés - ONLINE!

2020. 03. 05. | MTT

Időpont: 2020. november 16-20.

Helyszín: Virtuális konferencia

Az online kongresszuson való részvétel INGYENES, viszont mindenképpen regisztrációhoz kötött.

Szeretettel meghívjuk a kardiopulmonális határterület iránt érdeklődő kardiológusokat, pulmonológusokat, intenzív terápiás szakorvosokat, rehabilitációval foglalkozó szakorvosakat, szív- és mellkassebészeket, gyermekgyógyászokat és szakdolgozókat a munkacsoport éves konferenciájára 2020. november 16-20-ra, amelyet idén szintén az MTT Légzésrehabilitációs munkacsoportjával együtt tartunk. Foglalkozunk többek között a pulmonális hypertonia színes világával, a terhelésre adott pulmonális haemodinamikai válasszal, a tüdőtranszplantáció kérdéskörével, ambuláns és fekvőbeteg rehabilitációval, autoimmun betegségek pulmonális vaszkulatúrát érintő megjelenésével illetve az alvásmedicina a munkacsoport tagjait érintő kérdéseit láthatjuk.

A magas színvonalú intenzív osztályos esetek, a légzési- és keringési elégtelenségek újabb kezelési lehetőségének megbeszélésére is vállalkozhatunk. A szokásoknak megfelelően kardiopulmonális interaktív esetbemutatásokra is várjuk az absztraktokat.

A 2020. november 16-20. között esténként 6 órától online módon megrendezésre kerülő MKT-MTT Kardiopulmonális Szekció 24. ülése és MTT Légzésrehabilitációs Szekcióülésére a regisztrációt megnyitottuk A mellékelt jelentkezési lapot kérjük kitöltve küldje az info@regio10.hu címre.

A rendezvényt azonos módon akkreditáljuk OFTEX-en, mint ahogyan hagyományos módon is szoktuk, így a konferencia pontszerzőnek minősül, ezért a program egy tesztírással zárul.

Az online rendezvény új lehetőségeit kihasználva idén lehetőséget biztosítunk e-Poszterek benyújtására, melynek leadási határideje 2020. október 20.

E-Poszter benyújtása esetén a hallgatói pontszám mellett előadói pontszámot is jóváírunk.

Bővebb tájékoztatást hamarosan küldünk az e-Poszterek beküldésének módjáról.


Sok szeretettel várjuk Önöket!

Varga János
MKT-MTT Kardiopulmonális Munkacsoport/Szekció
és az MTT Légzésrehabilitációs Szekció elnöke


Karlócai Kristóf
MKT-MTT Kardiopulmonális Munkacsoport/Szekció alelnöke