Híreink

Pulmo 219 - Köszöntő

2019. 03. 25. | MTT Hírmondó

Kedves Kollégák! Kedves Vendégeink!

A Magyar Tüdőgyógyász Társaság Allergológiai és Légzéspatológiai Szekciójának Tudományos Ülése és a Fiatal Pulmonológusok Kazuisztikai Fóruma nevében szeretettel köszöntjük a résztvevőket a hagyományosan megrendezésre kerülő konferencián.

Reméljük, hogy tudományos programjaink mindenki érdeklődését kielégítik, valamint társasági programjaink maradandó emléket jelentenek.

Igyekszünk tartalmas, színvonalas programot nyújtani átadva a legfrissebb tudományos eredményeket, tapasztalatokat. A kongresszus főbb témái: az asztma, a súlyos asztma, a COPD, a légúti allergológia, az intersticiális tüdőbetegségek, a ritka tüdőbetegségek, a légúti infekciók, a tüdőtranszplantáció, a légzésrehabilitáció legújabb tudományos eredményei, jelenlegi mindennapi gyakorlati tapasztalatai. Hallhatunk előadásokat a hazai friss kutatási eredményekről is. Hagyományosan a konferencia utolsó délelőttjén kerül megrendezésre a Fiatal Pulmonológusok Kazuisztikai Fóruma, amely minden alkalommal nagy népszerűséget élvez.

Kívánjuk, hogy valamennyien érezzék jól magukat a konferencián, élményekkel, tapasztalatokkal, ötletekkel gazdagodjanak!