Híreink

Újdonságok a tüdőgyógyászatban 2017

2017. 07. 18. | MTT

Időpont: 2017.09.22-23

Helyszín: Mercure Hotel, Budapest (1013 Budapest, Krisztina krt. 41.)

Jelentkezési határidő: 2017.09.01 (Az első 70 jelentkezőt tudjuk fogadni.)

A tanfolyam akkreditált pontértéke: 24 pont

Kedves Kollega!

Tavaly ősszel nagy sikerrel rendeztük meg az „Újdonságok a tüdőgyógyászatban” rendezvényünket, melyen a tüdőgyógyász szakma legújabb eredményeit kiváló szakemberek foglalták össze és az eredmények jelentőségének, a hazai gyakorlatba való átültethetőségének mérlegeléséről sokszínű szakmai vita zajlott.

Ez évben 2017. szeptember 22-23-án rendezzük meg az „Újdonságok a pulmonológiában 2017” rendezvényünket Budapesten a Mercure Hotelben, melyre szeretettel várjuk. A két nap során 14 tapasztalt kollega fog áttekintést adni az elmúlt év jelentős szakmai újdonságairól széles szakmai spektrumon, így légúti infekciók, asztma, COPD, interstíciális tüdőbetegségek, alvásmedicina, non-invazív lélegeztetés és sok más területen.

A programban bemutatjuk, megvitatjuk a tüdőgyógyászat fő területeinek 2017. évi új eredményeit, fő változásait. Arra kértem előadóinkat, hogy tekintsék át a terület új eredményeit, a már közleményként is megjelent újdonságok tanulmányozása mellett járjanak nyitott szemmel a nemzetközi és hazai kongresszusokon, hogy az ott elhangzó és még csak absztraktként hozzáférhető ismereteket is osszák meg velünk.

A rendezvény időbeosztásában sok idő áll rendelkezésre az eredmények és jelentőségük, klinikai alkalmazhatóságuk megvitatására, közös átgondolására.

 

Szeretettel várjuk az ősz első hazai tüdőgyógyász rendezvényére.

Horváth Ildikó

A továbbképzést a GlaxoSmithKline Kft. támogatja.