Híreink

WABIP - Ingyenes alapfokú bronchológiai tanfolyam

2017. 05. 29. | MTT

Tisztelt Kollégák!

A World Association for Bronchology and Interventional Pulmonology  (WABIP) a Magyar Tüdőgyógyász Társaság és a Mátrai Gyógyintézet támogatásával 2017. június 23-24-én Mátraházán alapfokú bronchológiai tanfolyamot szervez kezdő, bronchológiában még nem, vagy alig jártas kollégák részére.

Az egynapos tanfolyam során tapasztalt hazai és külföldi oktatók vezetésével elméleti és gyakorlati képzést nyújtunk a Bronchoscpy International (www.bronchoscopy.org) képzési anyagai felhasználásával. A rendezvény tájékoztatója itt érhető el: https://www.wabip.com/events/273-ifb-facultydevelopment-hungary2017bep

A rendezvény díjtalan, a résztvevőket 23-án közös, kötetlen vacsorával várjuk, a tanfolyam 24-én 9h-16h-ig tart a program szerint. A szervezők a résztvevők számára biztosítják elektronikus illetve nyomtatott formában a tanfolyam anyagát, a résztvevők ellátását és 23-ai szállását.

További részleteket a jelentkezés visszaigazolását követően küldünk. A tanfolyamra maximum 15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. Jelentkezni e-mailben a zsoltpapai@yahoo.com e-mail címen lehet. A jelentkezéskor kérjük megadni a jelentkező nevét, munkahelyét, elérhetőségeit, bronchológiai jártasságának szintjét, valamint munkahelyi vezetőjének nevét és elérhetőségét.

2017. május 26.

Dr Pápai-Székely Zsolt
az MTT főtitkára, a WABIP elnöke